SELAMAT HARI RAYA


assalamualaikum :)
lama jugak kan aku tak update blog nie :) kepada semua kawan-kawan aku yang aku kenal, aku nak mintak maaf. hujung ramai sampai hujang kaki. kalau ade terkasar bahasa, terguris hati, kecil hati, meninggikan suara, aku mintak maaf sangat-sangat yea,yang penting halal kan makan minum aku, tak niat pun nak buat macam tuh. tapi aku tahu ade yang kecil hati dengan aku.

tahun nie rase macam takde semangat nak raya, maybe sebab nak PMR kot. kena study lebih nie .lagi pun aku bukan nak sangat raya pun.

kepada sesiapa kampung yang jauh tuh, hati-hati laa yea, duit raya jangan lupa.HAHA, gurau je tak payah bagi der. aku dah besar :D haha, kalau nak bagi ape salah nye.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN